L’estiu a Viladrau

Per a nens i nenes de 4 a 14 anys

Des de 1959

PROPOSTES TEMÀTIQUES ESTIU 2021

7 dies d’activitats al vessant nord del Matagalls-Parc Natural del Montseny

Una setmana per fer d’atrevit naturalista, per gaudir i viure la natura amb bona companyia… per això cal conèixer els seus secrets i curiositats. Junts en descobrirem més d’una.

Perquè escollir un estiu a Santa Marta?

A Viladrau podreu gaudir d’indrets naturals, del Montseny-Reserva de la Biosfera. Passareu uns dies amb un entorn familiar, on tots ens coneixem i podem compartir experiències divertides, aprendre, fer nous amics i amigues i passar uns dies inoblidables. Els nens i nenes participen, decideixen i s’involucren en totes les activitats, tant les lúdiques com en les tasques del dia a dia

Per què creiem que cada petit moment de la nostra vida serveix per aprendre, descobrir i gaudir en col·lectivitat del que tenim al nostre entorn i com actuar per conservar-ho i conviure-hi!

Una setmana per descobrir qui i com viuen les persones, els animals i plantes de la Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny. Els castanyers i la seva història, els habitants de la bassa i el riu, rastres, cants d’ocells, aigua, fonts, paisatges i moltes coses més.

Creerem, a través del joc espais i situacions que facilitin la descoberta, tenint en compte les edats i les diferents maneres de participació.

Ens esperen vivències i experiències que recordarem sempre.


Torn 1

Del 27 de juny al 3 de juliol

Nombre de places disponibles: 2


320,00 €

 


Torn 2

Del 4 de juliol a l'10 de juliol

Nombre de places disponibles: 0


320,00 €

 


Torn 3 - Travessa al Matagalls

25 al 31 de juliol

Joves de 14 a 16 anys (Mínim 15 inscrits)

Una aventura pels més atrevits i amb esperit de companyerisme.

Uns dies per a compartir amb amics, per fer una volta al Pla de la Calma i El Matagalls.

Quatre dies de travessa per conèixer i viure la Reserva de la Biosfera i un parell per descansar i jugar a Viladrau.Torn 3

25 al 31 de juliol

Nombre de places disponibles: 15


390,00 €

 


 

viladraueducació.com
Dades identificatives